HH-paakuva5.jpg

Tietoa meistä

Hoiva&Hoitajat

 

Hoiva&Hoitajat on kotimainen terveyden- ja sosiaalihuollon henkilöstövuokrausyritys. Meillä työskentelee sairaanhoitajia, perus- ja lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä henkilökohtaisia avustajia. Tuotamme laadukkaita palveluita yksityiselle ja kunnalliselle sektorille sairaaloihin, hoivakoteihin, palvelutaloihin, sekä potilaiden omiin koteihin. Lisäksi toimimme varhaiskasvatuksen ja kuntouttavan toiminnan yhteistyökumppanina eri palvelun tuottajien kanssa. 

Neuvottelemme aina sopimukset yhteistyökumppaneidemme kanssa yhdessä, huomioiden molempien arvot ja tavoitteet toiminnassa. 

Työntekijämme ovat koulutettuja ja asiatarkastettuja mm. Valvirarekisterinumero, tutkintotodistus sekä todistus lääkehoitotyön osaamisesta varmistetaan aina kaikilta lähihoitajiltamme. Lähihoitajaopiskelijana voi työllistyä 120 opintopisteellä. Hoiva-avustajamme ovat suorittaneet kaksi lähihoitajan tutkinnon osaa. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja huolehdimme työhyvinvoinnista säännöllisten tapaamista kautta.

Painotamme toiminnassamme ihmisläheisyyttä, osaamista ja jatkuvaa kehitystä. Hoitajamme tekevät töitä suurella sydämellä, ihmisarvoa kunnioittaen ja jokainen yksilö huomioon ottaen. 

Poikkeustilanteen aiheuttama kiireellinen resurssitarve? Me autamme! Meiltä löydät parhaat terveysalan ja varhaiskasvatuksen osaajat!

SV_LOGO_FinnMedPro_Oy-logo-Suomen-vahvimmat.jpg
suomalaistapalvelua_suomi_sininen_rgb-1-
Etusivu-kotihoito-esite-paakuva.png

Kotihoito

 

Olemme kotimainen henkilöstövuokraus- ja terveyspalveluyritys, jonka toiminnan tarkoituksena on edistää ihmisten hyvinvointia ja terveyttä tuottamalla asiakkaillemme laadukkaita terveydenhuollon palveluita.

 

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkeja, kuntia sekä yksityisiä terveys- ja sosiaalipalvelujen tuottajia. Yrityksellemme on myönnetty Avainlipputunnus suomalaisesta työstä.

Painotamme toiminnassamme ihmisläheisyyttä, osaamista ja jatkuvaa kehitystä. Tässä työssä meitä auttavat tytäryhtiömme Hoiva&Hoitajat ja Sitran Lääkäriasema.

Hoivahoitajien kotihoidossa autamme asiakkaitamme kaikissa niissä toimissa, joissa apuamme tarvitaan. Tehtävämme on edistää voimavarojen ja toimintakyvyn ylläpitämistä ja varmistaa, että asiakkaallamme on riittävät palvelut kotona asumisen tueksi. Olemme tarvittaessa mukanasi perhejuhlissa tai jopa matkoilla. Hoivahoitajat haluavat ammattilaistensa palvelun kautta tarjota asiakkailleen tukea kaikkiin elämän tärkeisiin tapahtumiin, kodin arjesta alkaen aina juhliin ja matkoillesi, myös sairaalaan tueksi ja saattoavuksi. 

Lue tästä lisää:

Kotihoidosta oikea ja turvallinen ja ammattitaitoinen apu arkeen ja juhlaan.

Tietoa kotitalousvähennyksestä