Tilaa hinnasto

Tilaa koulutus

Hoiva-hoitajat-yhteistyokumppanit2.jpg

Yhteistyökumppaneille

Henkilöstövuokraus terveys- ja sosiaalialalle

Osaavasta työvoimasta on pulaa työmarkkinoiden murrosvaiheessa. Meiltä löytyy sosiaali- ja terveysalalle vaadittavilla pätevyyksillä koulutettuja ja kokeneita työntekijöitä.

 

Työvoimapula ja kilpailu osaavista työntekijöistä haittaavat yritysten kilpailukykyä. Lisäksi se myös kuormittaa olemassa olevaa henkilökuntaa.

Autamme sosiaali- ja terveysalalle asiakasyrityksiimme osaavia ja motivoituneita käsiä, joiden kanssa työnteko helpottuu ja asiakkaamme pystyy katsomaan tulevaisuuteen. Henkilökuntamme toimii joustavasti aina asiakkaamme tarpeiden ja säädösten mukaan.

 

Henkilöstövuokrauksen ruletissa meille ihminen on aina tärkein. Asetamme työntekijöidemme hyvinvoinnin etusijalle, tarjoamme asiakkaille osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaa.

 

Tunnemme terveys- ja sosiaalialan hyvin ja tarjoamme työntekijöillemme ilmaisen LOVe-koulutuksen. Näin työntekijöiden ammattitaito ja pätevyys pysyvät ajan tasalla, joista asiakkaamme tietysti hyötyy.

 

Henkilöstövuokraus säästää rahaa ja aikaa. – Meillä asiakas maksaa vain tehdystä työstä, tunti tunnilta.

Työntekijän palkkaamisesta aiheutuu työnantajalle lukuisia kuluja työntekijän palkan lisäksi. Peruspalkan ja lisien lisäksi työnantaja maksaa myös loma-ajan palkan ja lomarahan sekä palkan sivukulut, jotka koostuvat vakuutusmaksuista, kuten työeläke- ja tapaturmavakuutusmaksusta.

 

Henkilöstövuokrauksen käyttö vähentää oman henkilöstön sairauslomista ja myös ylitöistä aiheutuvia kustannuksia.

 

Lisäksi palkanlaskenta, henkilöstön osaamisen kehittäminen ja kouluttaminen, työhyvinvoinnin tukeminen ja työterveyshuollon järjestäminen maksaa aina ylimääräistä. Henkilöstövuokrauksessa vuokraaja huolehtii kaikesta tästä.

 

Sivukuluja tulee myös asiantuntijoiden hoitamasta omien työntekijöiden rekrytoinnista ja sen vaatimasta markkinoinnista.

 

Asiakkaamme säästävät omaa työaikaa ja siten rahaa palveluitamme käyttäessään. Säästöä siis tulee aina, kun työaikaa ei kulu työpaikkailmoitusten laatimiseen, työnhakijoiden haastattelemiseen tai henkilötietojen- ja sijaisrinkien ylläpitoon

 

Olipa kyse sitten lyhytaikaisesta tai jatkuvasta työstä, autamme kaikissa niihin liittyvissä haasteissa.